info@klusbedrijfwittenberg.nl

Maandag - vrijdag: 08:00 - 17:00

Offerte
Wij stellen graag een offerte voor u op. De beste kwaliteit tegen een scherpe eerlijke prijs!​

Een offerte aanvragen betekent dat u van ons wilt weten wat wij kunnen leveren tegen welke prijs. Niet meer en niet minder. De offerte moet vrijblijvend, eerlijk en snel maar vooral zo duidelijk mogelijk op papier staan. Bij ons bent u dan aan het juiste adres!

Wilt u een offerte voor het behangen van 1 kamer, dan kunnen wij dat vanuit huis doen. Wilt u radiatoren laten verplaatsen dan komen wij graag bij u kijken om een passende offerte aan te bieden.

Heeft u alleen maar een groepenkast te vervangen dan volstaat meestal een duidelijke foto welke u direct kunt meezenden, ook vanaf smartphone of tablet, via de offerte- en de contactpagina. Heeft u grotere klussen dan nemen wij contact met u op om ter plaatse de situatie te komen opnemen, nog steeds kosteloos en vrijblijvend.

Geeft u aan wat uw wensen zijn en wanneer u de uitvoering gerealiseerd wilt hebben. Om u zo goed en compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u, indien van toepassing, enkele foto’s toe te voegen van de situatie. Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen. Dat is wat wij beloven!