Werkzaamheden

 

Werkzaamheden

Klusbedrijf Wittenberg is op heel veel vlakken actief. Daarom hoeft u niet verder te zoeken! Bel ons en wij begeleiden uw project en nemen indien gewenst al het werk uit handen.

Een lamp ophangen, een stopcontact vervangen maar ook een nieuwe vloer plaatsen zijn werkzaamheden die wij uitvoeren. Neem contact op via de contactpagina Verdere informatie staat op deze website vermeld.

Inspiratie

Inspiratie opdoen is een goede zaak, denk echter eraan dat winkels zoals badkamerwinkels op papier alles kunnen verkopen, zonder dat de verkopers bij u thuis zijn geweest. Bovendien bent u vaak duurder uit. Door goede afspraken te maken met de leveranciers kunnen wij scherpe prijzen aanbieden op diverse materialen voor badkamer, douche, toilet, dakramen en dubbelwandige rookafvoerkanalen (schoorsteen)

Wij bereiden de klus voor en kunnen zelfs tijdens de klus nog zonder extra kosten aanpassen afhankelijk van de situatie.

Ook voor een aanbouw of uitbouw kunt u bij ons terecht. Meer weten? Lees het hier

Algemene verbouwingen

Naast badkamers en toiletten, dakramen plaatsen of vervangen, keukens plaatsen, schilderen en diverse kleinere klussen doen wij ook algemene verbouwingen.

Algemene verbouwingen is een ruim begrip. Waar bijvoorbeeld het plaatsen van een dakraam een relatief kleine klus is met weinig bijkomende zaken is een algemene klus vaak een kleine omschrijving voor een grote diversiteit aan werk. U wilt misschien een huis woonklaar maken voordat u deze gaat betrekken, met aanpassingen, behangen of verven, een nieuwe vloer, een cv ketel die vervangen moet worden en nog glas laten vervangen door het nieuwste dubbelglas? Of wilt u misschien een nieuwe overkapping in de tuin? Wij kunnen (bijna) alles realiseren. Bespreekt u uw wensen daarom vrijblijvend met ons. Wij komen graag bij u kijken om de mogelijkheden door te nemen en u een passende vrijblijvende offerte aan te bieden.

Om u een idee te geven welke werkzaamheden we uitvoeren kunt u ook kijken op onze fotopagina of de facebookpagina

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie Breda en omstreken

Tijd voor een badkamerrenovatie? Ook daarvoor bent u bij Klusbedrijf Wittenberg uit Breda aan het goede adres. Wij voeren een badkamerrenovatie met regelmaat uit.

Van een simpele vernieuwing van uw huidige badkamer tot een geheel nieuw ontwerp en indeling met alle luxe en comfort die u zich wenst, bespreekt u uw wensen met ons. Wij kunnen u begeleiden in het totale traject. Een showroom hebben wij niet, wel kunnen wij u alles leveren tegen zeer scherpe prijzen. Dus voor uw complete badkamerrenovatie moet u bij Klusbedrijf Wittenberg zijn.

Mobiele douche

Een badkamerrenovatie is een grote renovatie welke ongeveer 2 weken in beslag neemt. In deze weken doen wij ons uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken. Echter kunt u deze dagen geen gebruik maken van een verfrissende douche. Klusbedrijf Wittenberg plaatst daarom op aanvraag een mobiele douche zodat u gewoon kunt blijven douchen terwijl wij uw badkamer vernieuwen. Zo hoeft u niet meer bij de buren aan te kloppen en kunt u douchen wanneer het u uitkomt.

Vraag snel een offerte aan.

Dakramen

Natuurlijk licht

Dakramen zorgen voor veel licht op uw zolder, daarnaast kunt u goed ventileren en met name in de warme maanden de zolder weer koel krijgen.

Dakramen zijn er in vele soorten en maten met diverse soorten glas. Ook accessoires kunnen wij leveren en monteren. Wij adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.

Keuken

Keuken de centrale plek in huis

U start er de dag met een ontbijt, u eindigt de dag met de vaat. Een veel gebruikte ruimte dus met de bijbehorende apparatuur, welke aan slijtage onderhevig is. Klusbedrijf Wittenberg verkoopt geen keukens maar wij kunnen wel met u een plan van aanpak maken. Een nieuwe indeling van apparatuur heeft ook nieuwe aansluitingen nodig van elektra, water, gas en afvoer. Deze klus kunnen wij voor u uitvoeren.

Wilt u een nieuwe keuken of heeft u deze reeds besteld en moet de oude gedemonteerd worden, neemt u dan contact op via het offerte- of contactformulier.

Maatwerk

Keuken de centrale plek in huis

Alle klussen zijn maatwerk, u heeft immers altijd uw eigen wensen. Badkamers en toiletten zijn over het algemeen in de basis hetzelfde, toch geeft u er een eigen draai aan.

Bij Klusbedrijf Wittenberg zijn we niet alleen handig met verfrollers en wat handgereedschap, ook diverse metaalbewerkingen zijn mogelijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw eigen tafel te creëren of steunen te laten maken voor een constructie die u in gedachte heeft, maar niet kunt slagen omdat u geen bevestigingsmogelijkheid heeft om die constructie te bevestigen. Deel uw gedachte met ons, wij kunnen bijna alles voor u realiseren.

Wij kunnen u alle metaalsoorten leveren, laten bewerken en eventueel laten verzinken. Bespreekt u uw wensen met ons en wij laten u weten wat we voor u kunnen betekenen.

Rookkanaal

Gezellig

Zo heerlijk warm in de wintermaanden en ook nog eens energiezuinig! U kunt zomaar honderden euro’s besparen door een houtkachel te plaatsen, en de gezelligheid krijgt u erbij.

Dubbelwandig rookkanaal

Wij plaatsen houtkachels en dubbelwandige rookkanalen. Uiteraard leveren wij u het totaalpakket, van de eerste opname tot de eerste lucifer. Houtkachels worden in de regel vaak zelf aangeschaft, een kanaal is een bijkomstigheid. Toch is dat niet helemaal juist. Een goed rookkanaal is van groot belang voor de veiligheid en het stookgemak. Klusbedrijf Wittenberg plaatst alleen goedgekeurde rookkanalen van een zeer degelijke kwaliteit.

Heeft u nog geen rookkanaal en wilt u deze laten plaatsen, bezuinig indien nodig dan eerst op de houtkachel. Deze kunt u later altijd nog vervangen!

Vraagt u vrijblijvend een bezoek aan om uw situatie te laten bekijken, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Schilderen

Voor velen is schilderen een vervelende klus. Toch is het belangrijk dat uw houtwerk altijd goed in de verf zit. Dag in – dag uit krijgen buitenkozijnen, deuren, dakranden en ander schilderwerk veel te verduren. Wij nemen u het werk daarom graag uit handen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor schilderwerk binnenshuis, deuren en kozijnen, trappen of muren sauzen.

Een offerte opnemen doen wij altijd ter plaatse, geheel vrijblijvend, om u een correcte prijs te kunnen bieden. Vervolgens zullen wij een planning met u doornemen, welke door weersomstandigheden altijd onder voorbehoud is. Schilderen is weersafhankelijk en dat hebben wij helaas niet in de hand, de rest hebben wij altijd onder controle.

U kunt ons op project inhuren maar u kunt ook een contract afsluiten. Wij komen bij u langs om een onderhoud- en controleschema op te zetten en u betaalt een vast jaarlijks tarief.

Stukadoor en Stucwerk

Stucwerk is de perfecte manier om uw wanden weer glad en strak te krijgen. Er zijn diverse afwerkmethodes, zowel voor binnen als buiten.

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld sausklaar stucwerk, zowel wand als plafond, wat een extra gladde afwerking heeft. Ook is schuurwerk voor wand en plafond een mogelijkheid. Tevens is er ook de mogelijkheid voor spachtelputz en granol. Wij bieden nu ook het latex spuiten aan. Na het stukadoren en de droogtijd komen wij schuren en eventueel bijwerken, daarna kunnen wij latex spuiten.

Kiest u voor een grote verbouwing of bijvoorbeeld een nieuwe keuken, dan kan dit tot op de millimeter nauwkeurig gestuct worden zodat het nieuwe keukenblad perfect aansluit.

Onze zeer ervaren stukadoor adviseert u graag en mocht u tevens een wandafwerking wensen, dan kunnen wij dit direct voor u realiseren.

Tegelzetter

Strak tegelwerk

Wanneer u op zoek bent naar een tegelzetter dan bent u bij Klusbedrijf Wittenberg aan het juiste adres. Wij tegelen jaarlijks vele badkamers en toiletten, en ook vloeren van huiskamers, keukens en verdiepingsvloeren krijgen een nieuwe look.

Kosten

De prijs voor het ‘zetten’ van tegels kan variëren. Heeft u een grote vloer en weinig hoeken, heeft u veel kleine ruimtes, grote of kleine tegels… Bespreek uw plannen daarom met Klusbedrijf Wittenberg voor uw tegelklus. Kwaliteit gaat voor de prijs maar wij proberen altijd een passende offerte aan te bieden.

Toilet

Een toilet wordt meestal gerenoveerd of vernieuwd bij verhuizing, toch is dit ook goed mogelijk op het moment dat u er woont.

De verbouwing van een toilet neemt meestal 3 dagen in beslag, afhankelijk van uw wensen. Ben u toe aan een fris en nieuw toilet?

Veiligheidssloten

Veiligheidssloten zijn er voor alle ramen en deuren. Klusbedrijf Wittenberg plaatst voornamelijk veiligheidsproducten welke zijn voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG*** certificaat.

Tot de mogelijkheden behoren driepuntssluitingen, aluminium en RVS veiligheidsbeslag, sluitkommen en profielcilinders. Uiteraard heeft ook de scharnierende zijde een mogelijkheid tot extra beveiligen door scharnieren te plaatsen met SKG keurmerk, maar we kunnen uiteraard ook goedkopere mogelijkheden bieden zonder dit merk. Naast het veiligheidsbeslag kunnen wij u ook RVS en aluminium binnendeurbeslag, projectsloten, kamerdeursloten, hangsloten en raamsluitingen leveren.

Op het gehele assortiment is een garantie van 10 jaar van toepassing.

Werkzaamheden

Klusbedrijf Wittenberg is op heel veel vlakken actief. Daarom hoeft u niet verder te zoeken! Bel ons en wij begeleiden uw project en nemen indien gewenst al het werk uit handen.

Een lamp ophangen, een stopcontact vervangen maar ook een nieuwe vloer plaatsen zijn werkzaamheden die wij uitvoeren. Neem contact op via de contactpagina. Verdere informatie staat op deze website vermeld.

Inspiratie

Inspiratie opdoen is een goede zaak, denk echter eraan dat winkels zoals badkamerwinkels op papier alles kunnen verkopen, zonder dat de verkopers bij u thuis zijn geweest. Bovendien bent u vaak duurder uit. Door goede afspraken te maken met de leveranciers kunnen wij scherpe prijzen aanbieden op diverse materialen voor badkamer, douche, toilet, dakramen en dubbelwandige rookafvoerkanalen (schoorsteen)

Wij bereiden de klus voor en kunnen zelfs tijdens de klus nog zonder extra kosten aanpassen afhankelijk van de situatie.

Algemene verbouwingen

Naast badkamers en toiletten, dakramen plaatsen of vervangen, keukens plaatsen, schilderen en diverse kleinere klussen doen wij ook algemene verbouwingen.

Algemene verbouwingen is een ruim begrip. Waar bijvoorbeeld het plaatsen van een dakraam een relatief kleine klus is met weinig bijkomende zaken is een algemene klus vaak een kleine omschrijving voor een grote diversiteit aan werk. U wilt misschien een huis woonklaar maken voordat u deze gaat betrekken, met aanpassingen, behangen of verven, een nieuwe vloer, een cv ketel die vervangen moet worden en nog glas laten vervangen door het nieuwste dubbelglas? Of wilt u misschien een nieuwe overkapping in de tuin? Wij kunnen (bijna) alles realiseren. Bespreekt u uw wensen daarom vrijblijvend met ons. Wij komen graag bij u kijken om de mogelijkheden door te nemen en u een passende vrijblijvende offerte aan te bieden.

Om u een idee te geven welke werkzaamheden we uitvoeren kunt u ook kijken op onze fotopagina of de facebookpagina.

Badkamerrenovatie
Dakramen

Natuurlijk licht

Dakramen zorgen voor veel licht op uw zolder, daarnaast kunt u goed ventileren en met name in de warme maanden de zolder weer koel krijgen.

Dakramen zijn er in vele soorten en maten met diverse soorten glas. Ook accessoires kunnen wij leveren en monteren. Wij adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.

Keuken
Maatwerk
Rookkanaal
Schilderen
Stukadoor en stucwerk
Tegelzetter
Toilet
Veiligheidssloten
Share This