info@klusbedrijfwittenberg.nl

Maandag - vrijdag: 08:00 - 17:00

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie Breda en omstreken

Tijd voor een badkamerrenovatie? Ook daarvoor bent u bij Klusbedrijf Wittenberg uit Breda aan het goede adres. Wij voeren een badkamerrenovatie met regelmaat uit.

Van een simpele vernieuwing van uw huidige badkamer tot een geheel nieuw ontwerp en indeling met alle luxe en comfort die u zich wenst, bespreekt u uw wensen met ons. Wij kunnen u begeleiden in het totale traject. Een showroom hebben wij niet, wel kunnen wij u alles leveren tegen zeer scherpe prijzen. Dus voor uw complete badkamerrenovatie moet u bij Klusbedrijf Wittenberg zijn.

Mobiele douche

Een badkamerrenovatie is een grote renovatie welke ongeveer 2 weken in beslag neemt. In deze weken doen wij ons uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken. Echter kunt u deze dagen geen gebruik maken van een verfrissende douche. Klusbedrijf Wittenberg plaatst daarom op aanvraag een mobiele douche zodat u gewoon kunt blijven douchen terwijl wij uw badkamer vernieuwen. Zo hoeft u niet meer bij de buren aan te kloppen en kunt u douchen wanneer het u uitkomt.

Vraag snel een offerte aan.