info@klusbedrijfwittenberg.nl

Maandag - vrijdag: 08:00 - 17:00

Aanbouw uitbouw breda

Wilt u uw woning uitbreiden? Dan is het laten aanbouwen of uitbouwen een goede mogelijkheid. Klusbedrijf Wittenberg is al jaren dé specialist in het zetten van een aanbouw of uitbouw in de omgeving Breda. Bij aanbouw en uitbouw is vrijwel alles mogelijk.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen realiseren en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Uw woning uitbreiden door middel van aanbouw of uitbouw? Neem nu contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen aanbouw en uitbouw?

Vaak wordt er gedacht dat er geen verschil zit tussen aanbouw en uitbouw. Echter zit er wel een klein verschil tussen beide. Bij aanbouw wordt er namelijk een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toegevoegd, terwijl er bij een uitbouw een bestaande ruimte in het hoofdgebouw uitgebreid word.

Zit er dan een verschil in de kosten? In de realiteit valt dus reuze mee, de kosten voor een aanbouw of uitbouw liggen niet ver van elkaar af. Echter liggen de kosten van een aanbouw vaak net wat hoger. Daarbij is natuurlijk elk project anders en neemt elk project andere kosten met zich mee.

Vergunning nodig voor aanbouw of uitbouw?

Het kan voorkomen dat u een vergunning nodig heeft voor uw aanbouw of uitbouw. U kunt dit controleren via de Vergunningscheck van het Omgevingsloket. Na deze check kunt u uw vergunning direct online aanvragen.

VERGUNNINGSCHECK 

Aanbouw of uitbouw laten plaatsen | Breda

Door het plaatsen van een aanbouw of uitbouw vergroot u uw woonruimte. Wanneer u groter wilt wonen, maar niet wilt verhuizen is het laten plaatsen van een aanbouw of uitbouw een mooie oplossing. Wilt u bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken vergroten? Of een serre laten aanbouwen? Wij van Klusbedrijf Wittenberg helpen u graag.

Neem nu contact op met Klusbedrijf Wittenberg | Breda

Uw aanbouw of uitbouw laten plaatsen door echte specialisten? Neem dan nu contact op en we bespreken de mogelijkheden met u.